Lähde Solutions Oy – pieni, kokenut ja näppärä asiantuntijatiimi

Lähteestä löytyy vankkaa kokemusta! IT-alalta yhteensä noin 35 vuotta sekä asennus- ja rakennusalalta yhteensä noin 25 vuotta. Testausympäristömme on ollut alusta asti oikea yritysympäristö oikeiden liiketoiminnan haasteiden kera, minkä kautta asennus- ja rakennusalalta löytyy lisää kokemusta yhteensä reilusti yli 100 vuotta.

Lähteen synty

Lähteen tarina alkaa vuodesta 2014, jolloin asennusliikeyrittäjä Juha tarvitsi yritystoimintansa avuksi työkaluja helppoon tiedonjakamiseen asiakkailleen sekä asentajilleen kentällä. Juha otti yhteyttä vanhaan tuttavaansa, “koodarivelho” Juha-Heikkiin, minkä ansiosta aloitettiin nopeasti toiminnanohjausjärjestelmän kehitys.

Toiminnanohjausjärjestelmään toteutettiin aluksi resurssisuunnittelu ja tuntikirjanpidon työkalut. Toiminnanohjausta alkoivat jo alkuvaiheessa käyttämään myös Juhan yrityksen yhteistyökumppanit ja merkittävimmät asiakkaat. Aina uuden tarpeen ilmetessä, alkoi kaksikolla aktiivinen suunnittelutyö ja uusien tarvittavien lisäosien toteutus. Juhan asennusliikkeen asentajat pääsivät nopeasti antamaan toteutuksista käytännön palautetta ja kehitysehdotuksia.

Vuoden 2017 alussa, Juhat pitivät yhteistuumin järjestelmää todella monikäyttöisenä työarjen helpottajana. Heidän mielestään siitä pystyisi hyötymään moni muukin yritys, joka on paininut samojen ongelmien kanssa. Välttämättä kaikki yritykset eivät edes vielä tunnista ongelmiaan, joihin olisi kuitenkin nyt helpotusta saatavilla. Näistä ajatuksista syntyi päätös perustaa Lähde Solutions Oy.

Lähteestä kaikille

Yrityksen perustamisen jälkeen järjestelmän kehitystä on jatkettu intensiivisemmin ja määrätietoisemmin kuin koskaan aikaisemmin. Järjestelmä on rakennettu palvelemaan niin rakennus-, talotekniikka- kuin kiinteistöhuoltoalan yrityksiä. Vastaanotto kentällä oli välittömästi positiivista, eli Lähde oli selvästi oikeilla jäljillä.

Vuoden 2018 loppupuolella Juha alkoi houkuttelemaan vanhaa armeijakaveriaan Vesaa mukaan Lähteen tiimiin. Siirtymäaika on ohi ja Vesa on tänä päivänä päävastuussa asiakkuuksistamme.

Loppukeväästä 2019 Juha-Heikki pyysi vanhaa koulukaveriaan Ramia Lähteen avuksi, sillä Ramilla on yli 10 vuotta kokemusta IT-alan ohjelmistoprojekteista ja niiden testauksesta sekä laajasti verkkomarkkinoinnista. Ramia ajetaan parhaillaan sisään Lähteen toimintaan.

Testattu ja toimiva Lähde

Järjestelmän kehitys- ja koekäyttötiimiin kuuluu toistakymmentä rakennusalan ammattilaista, jotka käyttävät järjestelmää jokapäiväisessä työssään, tarvittaessa jopa 24/7 sijainnista riippumatta. Heillä on käytössään aina kehitysversio eli käytännössä tuleva oikea asiakkaiden ohjelmistoversio. Voimme siis ylpeänä todeta, että ennen julkaisua uudet lisäosat ja ominaisuudet koekäytetään todellisissa yrityksen päivittäisissä haasteissa todellisten asiakkaiden työympäristössä.

Yrityksemme tavoitteena on valtakunnassamme parantaa yritysten tiedonkulkua eri sidosryhmien välillä, vähentää firmojen turhia paperitöitä sekä saada kaikki laskutuskelpoiset tuntikirjaukset laskutukseen asti. Otamme kauniin suomalaisen luonnon tosissamme ja haluamme olla omalta osaltamme tukemassa vihreitä arvoja ja siten olla ehkäisemässä ilmastonmuutosta.

Tiesitkö Lähteestä?

  • Lähteen järjestelmästä löytyvät nimet; Sääksi, Valkia ja Nummi ovat lähdepohjaisia järviä Suomessa.
  • Lähteen ansiosta Juhan asennusliike pyörii lähes itsenäisesti, jolloin Juhalle jää aikaa käydä enemmän kalassa tai lomamatkoilla
  • Vesa on moninkertainen ampumahiihdon nuorten suomenmestari ja maajoukkuetason ampumahiihtäjä Jaakko Rannan henkilökohtainen valmentaja
  • Juha-Heikki koodasi jo 13-vuotiaana kotikaupunkinsa nettisivuja, aikana jolloin ei tunnettu vielä sosiaalista mediaa
  • Rami on itseopiskellut Google-taitajaksi 2000-luvun alkupuolella ja tänä päivänä kouluttaa sekä konsultoi yrityksiä niiden löydettävyydessä

Kiinnostuitko? 

Täytä oheinen yhteydenottolomake, ole yhteydessä Vesaan 0503055588, Juhaan 0452388663 tai laita sähköpostia info@lahdesolutions.com! Kartoitetaan tarpeenne ja suunnitellaan yhdessä miten voimme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Keitä olemme?

Lähde Solutions Oy on kaikkien rakentamisen ja saneeraamisen kanssa tekemisissä olevien yritysten kumppani. Olemme joustava ja suorastaan notkea palveluiden tuottaja.

Tavoitteemme

Tuottaa juuri teidän yrityksenne liiketoimintaa helpottavia ja tehostavia työkaluja. Haluamme myös osaltamme olla mukana ehkäisemässä ilmastonmuutosta.

Lupauksemme

  • Tuottavuusaste nousuun
  • Parempi asiakaskokemus
  • Kestävä pohja yrityksesi tiedoille

Jännittääkö?

Toiminnanohjausjärjestelmän käytön aloittaminen tai nykyisen järjestelmän vaihtaminen saattaa kuulostaa suurelta ja haastavalta työltä. Oikein toteutettuna muutos kannattaa. Koulutamme halutessanne henkilökuntanne ja vastaamme aina mieltänne askarruttaviin kysymyksiin. Asiakastukemme on tavoitettavissa aamuvarhaisesta iltamyöhään. Me olemme tukenasi. 

Ota yhteyttä