Projektinhallinta

Sääksillä pidät huolta, että työmaan tehtävät tulevat suoritettua asianmukaisesti sekä oikean toimijan tekemänä. Voit luoda eri työvaiheille tekijät ja seurata töiden etenemistä.


Resurssienhallinta

Valkia on erityisesti pk-yritysten käyttöön suunniteltu laaja resurssienhallintaohjelmisto. Kalenteroit ja hallitset projektisi ja niiden tekijät.

Henkilöstönhallinta

Keräät jakson työsuoritteet kootusti ja voit muodostaa niistä raportteja. Pidät huolta vuosilomista ja muista työnantajan velvoitteista.

Luo käyttäjiä

Luo työntekijöillesi, alihankkijoillesi ja sidosryhmillesi käyttöoikeudet haluamallasi laajuudella.

Arkisto

Tallenna ja säilytä tiedot aiemmista työsuoritteista ja kohteista dokumentteineen.

Viestintä

Yrityksen johdon, työntekijöiden, aliurakoitsijoiden ja sidosryhmien välinen viestintä.

Sääksi on erityisesti pk-yritysten käyttöön suunniteltu laaja projektinhallintaohjelmisto.

Sääksi-projektinhallintajärjestelmässä on lukuisia työtäsi helpottavia ominaisuuksia. Ohjelmistoa käytetään toimintavarmasti selaimella, ja se skaalautuu automaattisesti niin tietokoneiden kuin mobiililaitteidenkin näyttöihin. Järjestelmä toimii siis responsiivisesti, mikä helpottaa työskentelyä olit sitten työmaalla tai toimistolla. 

Voit luoda asiakaskuntasi, työntekijäsi tai alihankkijasi helposti muutamalla klikkauksella. Sääksi soveltuu myös työmaille, jossa toimii useita eri urakoitsijoita ja heidät kaikki voidaan liittää yhteen järjestelmään, jolloin reaaliaikainen toiminnanohjaus maksimoidaan huippuunsa. 

Sääksissä voit luoda työkohteita ja suoritekokonaisuuksia sekä seurata tehtävien edistymistä reaaliajassa.
Työkortille talletat kaikki projektissa tarvittavat tiedot. Välilehtien ansiosta pääset myös mobiililaitteilla helposti käsiksi työkortin tiedostoihin ja muihin tietoihin.

Valkia on erityisesti pk-yritysten käyttöön suunniteltu laaja resurssienhallintaohjelmisto. Kalenteroit ja hallitset projektisi ja niiden tekijät.

Työvoimasi on ajan tasalla tulevista työkohteista ja resurssisuunnittelu on helppoa! Nopeat reagoinnit tarkoittavat usein rahansäästöä ja se vaatii rersussien reaaliaikaisen näkymän. Responsiivinen näkymä on tärkeä, sillä työnjohto ja työntekijät voivat olla pöytäkoneen, tabletti-tietokoneen tai älypuhelimen ääressä. Valkia toimii siellä missä tarvitaan.

Valkian resurssinäkymässä hallinnoit työntekijäsi, aliurakoitsijoidesi ja laitteistosi aikatauluja. Tilanteiden muuttuessa voit helposti siirrellä tehtäviä suoraan näkymässä.
Henkilökohtaista aikataulua voit tarkastella ja hallinnoida kuukausi, viikko tai päivänäkymässä.
Sääksin työkortit voit avata suoraan Valkia-resurssienhallinnasta.

Nummi on yritykselle lähes pakollinen henkilöstönhallinta. Keräät jakson työsuoritteet kootusti ja voit muodostaa niistä erilaisia raportteja. Pidät huolta vuosilomista ja muista työnantajan velvoitteista.

Nummissa siis hallinnoit työvoimasi työsuhdetiedot, työsuoritteet ja lomat. Myös Nummi kulkee sinne miessä työtä tehdään, eli toimii päätelaitteesta riippumatta. 

Työkorteille merkityt suoritteet näkyvät reaaliajassa työntekijän tuntiyhteenvedossa. Raportit ovat helposti saatavissa esimerkiksi palkanlaskentaa tai laskutusta varten.
Tarvittaessa raportit voi allekirjoituttaa suoraan ruudussa työnjohdolla tai asiakkaalla.

Kiinnostuitko? 

Täytä oheinen yhteydenottolomake, ole yhteydessä Vesaan 0503055588, Juhaan 0452388663 tai laita sähköpostia info@lahdesolutions.com! Kartoitetaan tarpeenne ja suunnitellaan yhdessä miten voimme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Keitä olemme?

Lähde Solutions Oy on kaikkien rakentamisen ja saneeraamisen kanssa tekemisissä olevien yritysten kumppani. Olemme joustava ja suorastaan notkea palveluiden tuottaja.

Tavoitteemme

Tuottaa juuri teidän yrityksenne liiketoimintaa helpottavia ja tehostavia työkaluja. Haluamme myös osaltamme olla mukana ehkäisemässä ilmastonmuutosta.

Lupauksemme

  • Tuottavuusaste nousuun
  • Parempi asiakaskokemus
  • Kestävä pohja yrityksesi tiedoille

Jännittääkö?

Toiminnanohjausjärjestelmän käytön aloittaminen tai nykyisen järjestelmän vaihtaminen saattaa kuulostaa suurelta ja haastavalta työltä. Oikein toteutettuna muutos kannattaa. Koulutamme halutessanne henkilökuntanne ja vastaamme aina mieltänne askarruttaviin kysymyksiin. Asiakastukemme on tavoitettavissa aamuvarhaisesta iltamyöhään. Me olemme tukenasi. 

Ota yhteyttä